• PRO TV
  • Cum arata corpul barbatului ideal in viziunea doamnelor vs cum arata el in viziunea domnilor. Diferentele sunt notabile

Cum arata corpul barbatului ideal in viziunea doamnelor vs cum arata el in viziunea domnilor. Diferentele sunt notabile

Cum arata corpul barbatului ideal in viziunea doamnelor vs cum arata el in viziunea domnilor. Diferentele sunt notabile

Brand-ul de lenjerie intima Bluebella i-a provocat pe clienti, dar si pe cliente, sa descrie cum ar arata barbatul perfect in viziunea lor. Rezultatele sunt spectaculoase, dar si incredibil de diferite.

Cum arata, de fapt, un corp masculin perfect? Greu de stabilit, mai ales daca luam in considerare cat de diferite sunt opiniile doamnelor de opiniile domnilor cand vine vorba de acest subiect. Nu ne credeti? Stati sa vedeti!

In viziunea doamnelor si domnisoarelor, barbatul perfect trebuie sa aiba chipul lui Jamie Dornan, parul lui Harry Styles si bicepsii lui Brad Pitt. Pentru un look fara cusur, nu ar trebui sa lipseasca trunchiul top modelului Davod Gandy si picioarele lui David Beckham.
 


Ce zic barbatii? Ca un reprezentant al sexului puternic ar arata perfect daca ar avea fata lui David Beckham si parul lui Brad Pitt. In ceea ce priveste corpul, i-ar trebui bicepsii lui Hugh Jackman si trunchiul lui Ryan Gosling. 


Nu in ultimul rand, barbatul ideal ar trebui sa aiba picioarele fotbalistului Frank Lampard.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni