• PRO TV
  • O avere cheltuita pe operatii estetice, o viata petrecuta in spital. Cum arata dupa ce a renuntat la toate implanturile

O avere cheltuita pe operatii estetice, o viata petrecuta in spital. Cum arata dupa ce a renuntat la toate implanturile

O avere cheltuita pe operatii estetice, o viata petrecuta in spital. Cum arata dupa ce a renuntat la toate implanturile

Dupa un milion de euro cheltuiti pe operatii estetice, zeci de proceduri mai mult sau mai putin reusite, Alicia Douvall, modelul care si-a facut prima interventie la numai 17 ani, a renuntat la majoritatea "artificiilor" si se mandreste cu look-ul sau "natural". 

"Eram dependenta de operatii estetice. Dar m-au facut mai urata decat eram inainte", este crudul adevar pe care l-a realizat, pana la urma, si Alicia Douvall, model si vedeta de reality show. La 37 de ani, vedeta si-a prezentat in cadrul unei emisiuni tv din Marea Britanie noul look, mai "natural", dupa ce a recunoscuta ca a avut peste 100 de interventii pe tot corpul.

Alicia recunoaste ca unele dintre operatii au efecte permanente si nu are ce sa mai faca, insa spune ca a renuntat la majoritatea "imbunatatirilor". Evident, din cate se poate observa cu ochiul liber i-a fost greu sa se desparta de implanturile cu silicon de dimensiuni uriase.

"Mi-am dat jos majoritatea implanturilor. Am renuntat si la extensii, sunt din nou bruneta", a spus Alicia, care si-a schimbat fizionomia dupa ce a renuntat la implanturile faciale.

Citeste restul si vezi imaginile aici.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni