• PRO TV
  • El este unul dintre cei mai cunoscuti actori, dar putini stiu ca are un frate care ii seamana. Cum arata Frank Stallone

El este unul dintre cei mai cunoscuti actori, dar putini stiu ca are un frate care ii seamana. Cum arata Frank Stallone

El este unul dintre cei mai cunoscuti actori, dar putini stiu ca are un frate care ii seamana. Cum arata Frank Stallone

Este unul dintre cei mai cunoscuti actori de filme de actiune, dar si unul dintre cei mai musculosi. Are familia perfecta: o sotie frumoasa ca un model si trei fiice care intorc toate capetele atunci cand merg pe covorul rosu la bratul tatalui lor. Putini stiu ca Sylvester Stallone are un frate care ii seamana foarte bine. 

Frank Stallone, in varsta de 66 de ani, este fratele mai mic al actorului din "Rocky", iar asemanarile dintre ei cu greu pot fi trecute cu vederea. Pe langa faptul ca cei doi au cam aceeasi statura, dar si un chip cu trasaturi apropiate, fratii Stallone impart si pasiunea pentru lumea filmului.  Frank este actor, dar si chitarist si compozitor, iar cariera sa i-a adus 4 Discuri de Platina, 10 Albume de Aur si 5 Single-uri de aur. 

Frank si-a facut simtita prezenta in mediul online, luandu-i apararea fratelui sau mai mic, in momentul in care acesta nu a fost numit castigator al Premiului Oscar: "Este la fel de clar ca nasul de pe fata voastra ca Sly a castigat. Care Mark? Este o facatura a Hollywood-ului", a scris Frank pe contul sau de Twitter, atunci cand Mark Rylance a fost premiat pentru rolul din "Creed". Postarile au continuat, o multime de fani fiind uimiti de severitatea lui Frank la adresa lui Rylance.Sylvester a reactionat si le-a transmis fanilor sai ca ii roaga sa inteleaga faptul ca Frank este atat afectat pentru ca este foarte protector si isi doreste tot ce e mai bun pentru el.

Nici nu este de mirare ca cei doi sunt apropiati, daca tinem cont de imaginile in care apar impreuna. Sylvester si Frank mai au inca doi frati: Toni D'alto, fiul mamei lor din fosta sa casatorie si Dante Stallone, fiul tatalui lor dintr-o casatorie anterioare.

Vezi imagini in GALERIA FOTO de mai sus.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni