• PRO TV
  • Sa nu uitam durerea socului Colectiv - un reportaj cutremurator marca Romania, te iubesc!

Sa nu uitam durerea socului Colectiv - un reportaj cutremurator marca Romania, te iubesc!

Sa nu uitam durerea socului Colectiv - un reportaj cutremurator marca Romania, te iubesc!

Duminica, Romania, te iubesc! a prezentat un reportaj cutremurator izvorat din durere, frustrare, revolta si dorinta de schimbare despre tragedia de la Colectiv. 

Un reportaj ce indeamna oamenii sa nu uite, sa nu ii uite pe cei ce au plecat dintre noi, pe cei ce inca sufera, pe cei responsabili, pe cei care ne conduc invaluiti in coruptia ucigasa. Ieri s-a implinit un an de la seara neagra, care a lasat urme adanci in sufletele romanilor. 64 de tineri si-au pierdut viata in acea seara, tineri cu sperante inalte, cu idealuri, cu visuri ce nu au mai apucat sa fie traite.

Telespectatorii au pasit in lumea victimelor de la Colectiv, au vazut cat de greu le este celor ce au fost in Colectiv sa isi reia viata, ce dureri inimaginabile au avut de indurat, dar si care sunt nevoile lor in continuare. Ranile mult prea adanci inca au nevoie de tratament, iar sistemul medical da din colt in colt.

Parintii ce si-au pierdut copiii mult prea devreme nu pot trece peste aceasta durere. O durere greu de descris in cuvinte ce le-a acaparat sufletele. Marturiile socante ale victimelor si ale parintilor le-au aratat telespectatorilor realitatea dureroasa in care traiesc zi de zi. Declaratiile autoritatilor din sistemul medical si lipsa vinovatilor nu fac decat sa adanceasca ranile.

Romania, te iubesc! a fost a doua saptamana consecutiv lider de audienta. Editia de duminica a fost urmarita de peste 1 milion de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 18:01 – 18:59. Romania, te iubesc! a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 7.0 puncte de rating si 19.9% share. 

Duminica aceasta, de la ora 18:00, telespectatorii vor vedea cum se face exportul de tehnologie la Cluj, dar si cum isi trateaza statul roman veteranii de razboi. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc? 

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni