• PRO TV
  • Cum ar arata in realitate personajele negative din desene animate. Experimentul inedit al unui artist a facut senzatie

Cum ar arata in realitate personajele negative din desene animate. Experimentul inedit al unui artist a facut senzatie

Cum ar arata in realitate personajele negative din desene animate. Experimentul inedit al unui artist a facut senzatie

Artistul de origine finlandeza Jirka Väätäinen a devenit celebru in mediul online atunci cand a publicat pe contul sau de Facebook o serie de imagini in care printesele Disney par reale. Proiectul sau a cucerit publicul, printre imaginile preferate ale publicului numarandu-se cele cu Elsa si Ana din Frozen.

Recent, Jirka a revenit in atentia fanilor cu o noua idee. De data aceasta, publicul a avut ocazia sa vada cum ar arata personajele negative din desenele animate Disney daca ar fi persoane reale. Conform celor de la Huffingtonpost.com, fiecare ilustratie a fost desenata manual in Photoshop, artistul acordand o atentie deosebita detaliilor. 

Citeste si: 10 reguli pentru a pastra fericirea in relatia de cuplu

"In general, pornesc de la o anumita idee pe care mi-o fac despre personaj si incep sa caut persoane in viata reala sau fotografii care imi amintesc oarecum de personajul la care lucrez", a declarat artistul. 

Jirka a mai adaugat ca, atunci cand lucreaza la o ilustratie, combina elemente, texturi si detalii pe care le-a vazut in fotografii. "Apoi vin cu o viziune proprie", a mai adaugat barbatul. 

Vezi si tu imaginile care au cucerit internetul:


Prince Hans din Frozen


Mother Gothel din Tangled

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni