• PRO TV
  • Au gasit un seif vechi de 100 de ani si l-au deschis. Ce pastra in el cea care i-a fost candva proprietara, in 1930

Au gasit un seif vechi de 100 de ani si l-au deschis. Ce pastra in el cea care i-a fost candva proprietara, in 1930

Au gasit un seif vechi de 100 de ani si l-au deschis. Ce pastra in el cea care i-a fost candva proprietara, in 1930

The National Council of Women a fost fondat in 1888, pentru a sustine dreptul femeilor de a merge la vot, iar de atunci pana in prezent, unul dintre seifurile din birouri a fost complet uitat.

Timp de 125 de ani, numeroase femei au lucrat in sediul institutiei, insa de seiful cu pricina nu a mai fost nevoie si nimeni nu s-a gandit vreodata sa il deschida, pana acum.

Insa inainte de a afla ce se afla in seif, cei de la actualul International Council of Women au decis sa ii intrebe pe internauti ce se asteapta sa gaseasca in seif. Raspunsurile au fost dintre cele mai variate, unele persoane chiar zicand ca acesta ar fi gol, in timp ce altele au oferit raspunsuri pe baza unor calcule istorice.

Apeland la ajutorul unui expert, seiful a fost deschis, iar interiorul sau poate fi considerat cu usurinta o intoarcere in trecut. De la bani vechi pana la documente si scrisori, seiful prezenta o mare parte din viata unei foste angajate a institutiei, iar lucrurile gasite in el i-au facut pe cei care au fost de fata sa se simta extrem de emotionati.

Vezi mai jos imaginile:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni