• PRO TV
  • Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT

Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT

Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT

Sambata dimineata, la iLikeIT, George Buhnici il are invitat pe Mihai Holhos - Mikey Has, primul roman creator de continut online cu peste un milion de abonati pe YouTUBE. El a fost rasplatit de Google cu Butonul de Aur – distinctie acordata “milionarilor” in fani si ne va povesti totul despre fenomenul video online, in plina amploare si in Romania.

Indiferent ca se filmeaza zilnic vorbind despre subiecte simple, fac experimente sociale ori se joaca pe calculator, tot mai multi adolescenti talentati strang armate de abonati. Ce pondere are o astfel de activitate in dezvoltarea copiilor, cum se finanteaza un astfel de business, ce premise sunt, cum va arata piata in urmatoarea perioada si cata incredere au companiile in acest gen de continut sunt intrebari la care George si invitatul sau raspund sambata, de la ora 10:00, dupa Stirile ProTV. 

In plus, echipa iLikeIT a mers in Seattle, pentru a fi alaturi de ENTy – cel mai promitator start-up romanesc. Flavia Oprea, Iulian Matesica si Cristian Alexandrescu au participat la o competitie organizata de Microsoft pentru a gasi proiecte interesante si tineri cu viziune.  ENTy a obtinut marele premiu de 50.000 de dolari si sansa de a fi ghidati de Satya Nadella, CEO-ul companiei. 

ENTy se numeste si inventia lor. Un dispozitv medical cat un pachet de tigari, ce va revolutiona piata. Stie sa spuna, in cateva secunde, daca un pacient are probleme de echilibru sau postura si trebuie sa ceara investigatii suplimentare. ENTy este de zeci de ori mai mic decat un aparat obisnuit, prezent in prea putine spitale romanesti. Inaccesibil, asadar, pentru majoritatea pacientilor. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni