• PRO TV
  • Angelina Jolie, prima aparitie oficiala dupa divortul de Brad Pitt. La ce eveniment a aparut actrita

Angelina Jolie, prima aparitie oficiala dupa divortul de Brad Pitt. La ce eveniment a aparut actrita

Angelina Jolie, prima aparitie oficiala dupa divortul de Brad Pitt. La ce eveniment a aparut actrita

Acum cateva saptamani, presa mondena de peste ocean a aflat ca Angelina Jolie i-a cerut divortul lui Brad Pitt. De atunci, actrita a fost foarte discreta si a evitat orice intalnire cu paparazzi.

Actrita a inregistrat un mesaj video pentru Curtea Internationala impotriva Criminalitatii. In trecut, Angelina Jolie a fost la ICC in aprilie, cand s-a intalnit cu mai multi membrii ai institutiei.

Acest video vine la 10 zile dupa prima aparitie publica lui Brad Pitt, care a fost prezent la lansarea unui film.

In urma cu numai cateva saptamani, pe motiv ca intre ei au aparut "neintelegeri ireconciliabile", actrita  de 41 de ani a depus actele de divort la un tribunal din Los Angeles, cerand instantei sa ii acorde custodia fizica asupra celor sase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox - cu o clauza ce ii asigura actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea sa ii viziteze.

Potrivit presei mondene americane, Angelina nu a solicitat pensie alimentara pentru ea, nici pensie de intretinere a celor mici. "Angelina Jolie Pitt a depus actele prin care solicita desfacerea casatoriei. Decizia a fost luata pentru binele familiei. Ea nu va comenta aceasta hotarare si cere presei sa asigure familiei sale intimitatea de care nevoie in aceasta perioada", a dezvaluit avocatul actritei, Robert Offer, intr-o declaratie care a fost preluata de toate marile publicatii.

La randul lui, la numai cateva ore dupa confirmarea informatiilor referitoare la ruptura, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People: "Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este binele copiilor nostri. Rog presa sa le acorde intimitatea pe care ei o merita in aceasta perioada dificila."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni