• PRO TV
  • A renuntat la haine pentru a transmite un mesaj puternic. Cum au reactionat calatorii la vedera tinerei curajoase

A renuntat la haine pentru a transmite un mesaj puternic. Cum au reactionat calatorii la vedera tinerei curajoase

A renuntat la haine pentru a transmite un mesaj puternic. Cum au reactionat calatorii la vedera tinerei curajoase

Iskra Lawrence este cunoscuta drept un model de origine britanica, ale carei forme generoase ies din tiparele promovate de industria modei. 

Constienta de faptul ca nu este posesoarea unui trup cu dimensiuni 90-60-90, Iskra a decis sa traga un semnal de alarma asupra modului in care femeile cu forme sunt privite in societatea actuala. Pentru a transmite un mesaj care sa aiba un impact asupra publicului, modelul a decis sa recurga la un gest extrem. 

Curajoasa, Iskra a urcat intr-un metrou din New York si a renuntat la haine in timp ce calatorii au privit-o consternati. In varsta de 26 de ani, tanara a tinut si un discurs menit sa le atraga atentia celor aflati in trenul aflat in miscare. 

Citeste si: Imagini cu un impact emotional puternic! Cativa oameni au avut puterea sa renunte la consumul de alcool in exces

Tanara a povestit ca in copilaria a deterstat modul in care arata deoarece trupul sau nu avea nimic in comun cu standardele de frumusete pe care societatea si media le promoveaza. 

Modelul i-a rugat pe toti cei care i-au urmarit momentul sa aprecieze diferentele intre oamenii si sa nu ii condamne pe cei care nu se incadreaza in tipare. La finalul discursului, tanara a primit aplauze pentru initiativa sa, semn ca oamenii au apreciat curajul sau. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni