• PRO TV
  • I-a scris un mesaj iubitei fostului ei sot si l-a publicat pe internet. Ce s-a intamplat imediat dupa ce l-a postat

I-a scris un mesaj iubitei fostului ei sot si l-a publicat pe internet. Ce s-a intamplat imediat dupa ce l-a postat

I-a scris un mesaj iubitei fostului ei sot si l-a publicat pe internet. Ce s-a intamplat imediat dupa ce l-a postat

Perceptia pe care o are societatea in general despre mama vitrega nu este una neaparat pozitiva. Toti se gandesc ca se va purta urat cu copii din cealalta casatorie a sotului si ca va face diferente mari intre ai ei si ceilalti.

Exista si povesti frumoase de viata care merita spuse. Audrey Nicole este o mama care nu s-a lasat intimidata de actuala iubita a fostului sot si care a acceptat situatia asa cum a fost de la inceput: exista viata dupa divort, iar copii nu trebuie sa simta acest lucru.

Mamica este extrem de incantata de felul in care se poarta actuala iubita a fostului sot cu fiica ei si a vrut sa ii multumeasca in mod public pentru ceea ce face. Cei care i-au citit postarea, au fost extrem de impresionati de poveste si au inceput si ei sa vorbeasca despre povestea lor de viata.

Sunt multe femei care au marturisit ca actuala fostului sot cu are aceleasi principii de viata de cele mai multe ori, dar ca au reusit impreuna de-a lungul timpului sa faca lucrurile in asa fel incat sa fie bine pentru copii. Scopul mesajului lui Audrey a fost sa le explice tuturor celor care trec printr-o situatie similara ca cel mai important lucru este sa ai mereu o atitudine pozitiva si sa vrei sa dezvolti o relatie frumoasa cu cei din jurul tau.

Postarea tinerei mamici este una de natura inspirationala, care s-a viralizat cu o viteza uimitoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni