• PRO TV
  • Cea mai sincera reactie. Un bebelus a gustat pentru prima data broccoli, iar imaginile cu el au ajuns viral

Cea mai sincera reactie. Un bebelus a gustat pentru prima data broccoli, iar imaginile cu el au ajuns viral

Cea mai sincera reactie. Un bebelus a gustat pentru prima data broccoli, iar imaginile cu el au ajuns viral

Bebelusii sunt adorabili in orice ipostaze, dar cele mai amuzante grimase sunt acelea in care descopera lucruri noi.

Parintii sunt dornici sa isi surprinda micutii in situatii inedite, de aceea au mereu la indemana o camera de filmat, fie ca vorbim de una profesionala sau de cea a telefonului mobil.
 
Se pare ca nimic nu se compara cu reactiile pe care le au copiii in momentul in care parintii decid sa introduca in alimentatia lor un produs nou. "Noile delicatese" starnesc cele mai amuzante reactii din partea bebelusilor.

Citeste si: A turnat acid peste produse pe care le folosim zilnic. Toate au fost distruse, mai putin unul. Ce aliment a ramas intact

Majoritatea clipurilor care surprind reactiile "piticilor" ajung peste noapte virale, iar acesta este si cazul video-ului de mai jos. In primii ani de viata, copiii sun pusi zilnic in fata unor noi provocari. Daca gustul dulce al deserturilor le este tuturor pe plac, nu acelasi lucru se intampla atunci cand micutilor li se ofera o masa formata din legume.
 
Micuta Hazel are cea mai sincera reactie atunci cand parintii sai decid ca a venit momentul sa guste pentru prima oara broccoli. Grimasele micutei au cucerit internetul. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni