• PRO TV
  • Au pus punct relatiei, dar au fost nevoiti sa filmeze scene intime. Cupluri care au mimat fericirea pe marile ecrane

Au pus punct relatiei, dar au fost nevoiti sa filmeze scene intime. Cupluri care au mimat fericirea pe marile ecrane

Au pus punct relatiei, dar au fost nevoiti sa filmeze scene intime. Cupluri care au mimat fericirea pe marile ecrane

Multe dintre cuplurile emblematice de la Hollywood  s-au format dupa ce partenerii s-au cunoscut pe platourile de filmare. Multe dintre ele, s-au destramat pe aceleasi platouri, insa asta nu a oprit filmarile. Actorii au fost nevoiti sa joaca impreuna, mai departe, rolul de cuplu si chiar sa filmeze scene intime, mimand fericirea. Vezi mai jos ce actori au parut sa formeze perechi solide, cand realitatea era cu totul alta.

Nina Dobrev si Ian Somerhalder au format unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood, fanii lor sperand la o impacare chiar si atunci cand acesta s-a casatorit cu altcineva. Cei doi doi au filmat scene intime impreuna timp de 2 ani de la incheierea relatiei.

Sophia Bush si Chad Michael Murray au jucat impreuna in serialul pentru adolescenti "One Tree Hill", iar de aici pana la casatorie a fost doar un pas. 5 luni mai tarziu, cei doi au divortat iar relatiile dintre ei s-au racit complet. Nu si pe ecrane, insa, unde au fost nevoiti sa para extrem de fericiti.

Adam Brody si Rachel Bilson sunt alti doi actori care s-au cunoscut la filmarile unui serial. "The oc" i-a facut pe cei doi s se indragosteasca, insa dupa 3 ani de intalniri totul a luat sfarsit. In film, insa, au fost nevoiti sa se casatoreasca.

Katie Holmes si Joshua Jackson sunt un cuplu celebru din "Dawson's Creek", serialul anilor '90. Relatia a tinut putin, insa cei doi au continuat sa joace rolul unei perechi pana la finalul filmarilor.

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt cea de-a doua pereche de vampiri (pe langa Nina Dobrev si Ian Somerhalder), care a facut furori in intreaga lume. Relatia s-a terminat intr-un mod neplacut, iar actorii au povestit ulterior ca presiunea pe care fanii au pus-o asupra lor i-a dus la destramare. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni