• PRO TV
  • Nu ai cum sa te plictisesti cu o astfel de sotie. Conversatia cu sotul ei a facut deliciul internautilor

Nu ai cum sa te plictisesti cu o astfel de sotie. Conversatia cu sotul ei a facut deliciul internautilor

Nu ai cum sa te plictisesti cu o astfel de sotie. Conversatia cu sotul ei a facut deliciul internautilor

Sunt multi oameni care se simt bine atunci cand ii pacalesc pe cei din jurul lor, iar dorinta lor cea mai mare este sa ii duca pana in punctul in care sunt in stare sa cedeze.

Asa s-a intamplat si in cazul de mai jos cu o femeie care si-a dorit nespus de mult sa rada pe seama sotului sau. Aceasta i-a trimis o poza cu un coiot pe care l-a bagat in casa, dar a sustinut inca din prima clipa ca este vorba despre un caine gasit pe strada.

In momentul in care a trimis si cea de-a doua poza, cu coiotul langa baietelul lor, sotul s-a speriat foarte tare si a rugat-o disperat sa raspunda la telefon. 

Dupa ce a incercat sa isi convinga sotul ca a adus in casa un caine si ca nu va renunta la el, barbatul i-a adus toate argumentele pentru a dovedi ca de fapt este vorba despre un animal salbatic. Gluma a ajuns si mai departe, iar sotia i-a spus ca desi a incercat sa se imprieteneasca cu el, acesta scoate sunete ciudate si nu stie unde sa se adaposteasca alaturi de micut.

Cand acesta i-a marturisit ca este in drum spre casa, femeia i-a mai trimis o poza cu alti trei coioti si i-a scris ca "sunt in curte" si il cauta. Cand si-a dat seama ca sotul ei este extrem de speriat, aceasta i-a spus ca imaginea initiala a fost prelucrata in photoshop.

Discutia dintre cei doi este geniala:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni