• PRO TV
  • In trecut a fost batjocorita de colegi pentru ca arata asa. Acum este apreciata pentru trupul sau

In trecut a fost batjocorita de colegi pentru ca arata asa. Acum este apreciata pentru trupul sau

In trecut a fost batjocorita de colegi pentru ca arata asa. Acum este apreciata pentru trupul sau

In trecut a fost batjocorita din cauza faptului ca sufera de vitiligo, dar acum a invatat sa isi vada frumusetea trupului si este apreciata in mediul online pentru ceea ce face.

Ashley Soto din Orlando, Florida, si-a acoperit ani la rand petele albe de pe corp cu ajutorul hainelor dupa ce o fata a intrebat-o daca a facut dus in decolorant. 

Acum, ajunsa la varsta de 21 de ani, Ashley a invatat sa se iubeasca asa cum este si isi transforma petele de pe trup in adevarate "opere de arta", de la harti pana la picturi de Van Gogh: "Nu am realizat cat de frumoasa este aceasta boala pana cand nu am descoperit cat de diferirta pot sa fiu cu ajutorul unui simplu marker."

Desi aceste desene pot dura cateva ore, tanara are suficienta rabdare si a ajuns sa fie faimoasa pe internet pentru ceea ce face cu trupul sau. Ashley a fost diagnosticata cu aceasta boala la varsta de 12 ani, iar de atunci si pana acum boala a ajuns sa se raspandeasca in proportie de 75% din corp.

"Voi continua sa realizez diferite "opere de arta" pe trupul meu si nu pot decat sa sper ca ii vor inspira si pe altii", a mai adaugat tanara. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni