• PRO TV
  • Are numai sapte ani, dar ar putea oricand sa o depaseasca pe Kristina Pimenova. Cum arata micuta care ii face concurenta

Are numai sapte ani, dar ar putea oricand sa o depaseasca pe Kristina Pimenova. Cum arata micuta care ii face concurenta

Are numai sapte ani, dar ar putea oricand sa o depaseasca pe Kristina Pimenova. Cum arata micuta care ii face concurenta

Savy Monroe a implinit de curand varsta de sapte ani, dar a resuit sa faca extrem de multe lucruri importante pentru cariera sa, atat de multe incat alte modele nici nu viseaza sa duca la bun sfarsit.

Numele ei complet este Savy Monroe Stenberg, este orginara din California, iar pana acum a fost urmarita de sute de milioane de oameni in videoclipurile faimoasei Sia si a aparut deja in prezentari si pictoriale pentru brand-uri celebre de haine.

"Iubeste sa fie model, se pregateste si pentru cariera de actrita, dar vrea sa fie si dansatoare profesionista, a declarat mama fetitei, Susie Stenberg. Sansa de a aparea intr-un videoclip al Siei a venit atunci cand o prietena de familie, Tonya Brewer, make-up artistul cantaretei, a vazut talentul micutei Savy.

Se pare ca dorinta de a devenit model de succes a venit inca de la varsta de trei ani, moment in care parintii au fost extrem de uimiti de faptul ca stie deja ce vrea sa faca si ca are informatii despre ce inseamna sa fii model.

La varsta de cinci ani si jumatate deja isi implora parintii sa faca ceva pentru a-si indeplini visul, iar acela a fost momentul in care mama sa a inceput sa contacteze agentiile de modele. 

Micuta are deja peste 16 000 de oameni care o urmaresc pe Instagram si care se bucura de talentul ei. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni