• PRO TV
  • Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansareAsta-i viata! Asta-i filmul! De 13 ani, ProCinema te prinde!

Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansareAsta-i viata! Asta-i filmul! De 13 ani, ProCinema te prinde!

Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansareAsta-i viata! Asta-i filmul! De 13 ani, ProCinema te prinde!

ProCinema este pentru cei care incep petrecerea in pijamale, pentru cei care nu s-au saturat de actiune si revad un film, de fiecare data, cu alti ochi, pentru cei care isi fac tot felul de filme si pentru cei care stiu sa priveasca! Saptamana viitoare, ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansare cu un program special!

Miercuri, 19 aprilie, ProCinema te provoaca sa afli despre stabilitatea financiara la nivel global, despre performantele impresionante ale unor figuri emblematice, dar si despre insasi existenta noastra, in productii premiate Oscar, Bafta si nominalizate la Golden Globe. ProCinema aniverseaza 13 ani gloriosi cu 3 filme riscant de adevarate: Povestea lui Lance Armstrong (The Armstrong Lie), Inside job: Adevarul despre criza si Atlasul norilor (Cloud Atlas).

De la ora 18:00, documentarul Povestea lui Lance Armstrong vorbeste despre parcursul carierei lui Lance, din primii ani si pana in momentul in care a recunoscut public faptul ca s-a dopat. Cu o nominalizare la Bafta Awards in 2014, documentarul prezinta cariera sportivului chiar din perspectiva sa.

ProCinema continua in programul aniversar, de la 20:30, cu un documentar in care aflam Inside job: Adevarul despre criza. Matt Damon este vocea care povesteste despre stabilitatea financiara si criza globala din 2008, iar printre personajele celebre din lumea financiara care apar in aceasta productie se numara George Soros, Christine Lagarde sau Nouriel Roubini. Adevarul despre criza a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar in anul 2011.

La 23:00, telespectatorii se imbarca pe Atlasul norilor si pornesc spre viitor, in anul 2144! Halle Berry, Tom Hanks, Hugh Grant, Jim Broadbent si Susan Sarandon spun sase povesti diferite, care se intampla in timpuri diferite, fiecare actor avand roluri multiple. Dupa ce a terminat filmarile, Halle Berry a declarat ca acesta a fost unul dintre cele mai interesante proiecte din care a facut parte. Atlasul norilor a castigat 16 premii si a primit alte 73 de nominalizari. 

Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansare cu un program special, in care aventura, curajul, determinarea si suspansul aduc povesti impresionante de viata in casele romanilor! Povestea lui Lance Armstrong, Inside Job: Adevarul despre criza si Atlasul norilor sunt miercuri, 19 aprilie la ProCinema. 

Asta-i viata! Asta-i filmul! De 13 ani ProCinema te prinde!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni