• PRO TV
  • Miercuri si joi, telespectatorii au ras romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, telespectatorii au ras romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Miercuri si joi, telespectatorii au ras romaneste cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri!

Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri au adus comedia in casele romanilor! 

Miercuri si joi, cele trei seriale romanesti au fost condus topul audientelor pe segmentul publicului comercial, iar umorul, personajele bine construite si situatiile prin care trec acestea au tinut telespectatorii in fata televizoarelor!

Las Fierbinti si Atletico Textila, lideri de audienta miercuri seara pe segmentul comercial!

De la 20:30, umorul romanesc a fost adus de personajele simpatice din Las Fierbinti si Atletico Textila. Celentano a fost lovit de miracolul ca nu mai poate bea, mare tragedie pentru el, dar o bucurie pentru soacra lui. Pe de alta parte, Robi, politistul satului a fost pe cale sa primeasca o prima pentru mentinerea pacii si a linistii in sat pentru inca 24 de ore. Episodul din Las Fierbinti de miercuri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 12.2 puncte de rating si 34.7% share, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul al doilea, cu 5.2 puncte de rating si 14.8% share.

Comedia a continuat cu Atletico Textila, unde Adrian a trait un vis frumos, dar din pacate, nu si adevarat, pentru ca Pompiliu l-a amagit cu faptul ca cei de la Steaua vor sa semneze cu el. Leonard si Costelus au incercat sa scoata bani de la Raluca ca despagubire morala, in urma faptului ca au fost muscati de catelul acesteia. Pe parcursul episodului, Pro TV a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 8.6 puncte de rating si 22.4% share, iar televiziunea clasata pe locul al doilea a inregistrat 8.1 puncte de rating si 21.1% share.

Joi s-a ras cu fierbintenii si Ai nostri!

Seara de joi a inceput cu simpaticii sateni din Las Fierbinti. Giani a fost cuprins de panica de a fi inrolat in armata, iar Bobita a vazut din aceasta spaima motiv de afacere, asa ca s-a gandit ca poate face bani frumosi din asta. In acelasi timp, Celentano si-a etalat talentele de a transforma o bancnota de 1 leu in una de 100 de lei, insa fara reusita. Episodul Las Fierbinti de joi  a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 7.9 puncte de rating si 28.6% share, la distanta de televiziunea clasata pe locul al doilea, cu 4.0 puncte de rating si 14.5% share.

In continuare, Ai Nostri au inceput un serial in serial. Cu Sandu Ciorba in rolul principal, personajele au inceput filmarile pentru un serial online care sa arate bunastarea in care traiesc cele doua familii. Episodul din Ai nostri a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 8.9 puncte de rating si 25.4% share, la o diferenta considerabila de televiziunea clasata pe locul al doilea, care a inregistrat 5.5 puncte de rating si 15.7% share.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni