• PRO TV
  • Are 10 luni si cantareste de doua ori mai mult decat un bebelus de varsta ei. Cum arata fetita de 17 kilograme

Are 10 luni si cantareste de doua ori mai mult decat un bebelus de varsta ei. Cum arata fetita de 17 kilograme

Are 10 luni si cantareste de doua ori mai mult decat un bebelus de varsta ei. Cum arata fetita de 17 kilograme

Chahat Kumar are zece luni si a venit pe lume cu o greutate normala. Din pacate, in doar cateva luni, bebelusul a ajuns sa cantareasca cat un copil de patru ani.

Micuta Chahat s-a nascut in localitatea Punjab, din nordul Indiei si cantareste acum peste 17 kilograme. Evolutia fetitei a inceput sa ii ingrijoreze pe parintii sai, mai ales ca Chahat s-a nascut cu o greutate normala, scrie The Sun.

Mama lui Chahat spune ca fetita mananca de patru ori mai mult decat ar fi normal pentru un bebelus de varsta ei. 

"Daca nu ii dam sa manance, incepe sa planga", povesteste mama fetei, Reena Kumar. 

Citeste si: De ce isi chinuie divele picioarele in pantofi prea mari pentru ele. Adevaratul motiv pentru care se incalta asa

Kilogramele in plus au inceput sa ii afecteze sanatatea fetitei. Micuta are probleme cu respiratia si cu somnul. Parintii au dus-o pe Chahat la doctor pentru a afla ce se intampla cu fetita lor. Se pare insa ca bebelusul sufera de o afectiune dermatologica si are pielea foarte tare, motiv pentru care prelevarea de sange este foarte dificila. 

"Este primul caz de acest gen pe care l-am vazut. Nu putem face teste de sange corespunzatoare deoarece copilul are prea multa grasime in corp si nu putem face analizele corect. Am incercat de mai multe ori, insa pielea ei e atat de tare incat nu o putem diagnostica corect", spune Vasudev Sharma, doctorul din localitatea Punjab. 

Recomandarea medicului este ca parintii sa incerce sa organizeze altfel mesele lui Chahat: "Mananca prea mult. Mananca precum un copil de 10 ani", mai spune doctorul Sharma. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni