• PRO TV
  • El este sosia lui Messi. Cum arata barbatul din Iran care seamana perfect cu fotbalistul

El este sosia lui Messi. Cum arata barbatul din Iran care seamana perfect cu fotbalistul

El este sosia lui Messi. Cum arata barbatul din Iran care seamana perfect cu fotbalistul

Leo Messi are o sosie in Iran. Faimosul fotbalist in varsta de 29 de ani nu se mai poate mandri ca este unic in lume. Starul de origine argentiniana are o sosie perfecta.

Reza Parastesh seamana foarte bine cu celebrul fotbalist, motiv pentru care atunci ca iese in public si este imbracat in tricoul catalanilor este oprit de oameni care ii cer sa faca poze cu el si sa le dea autografe.

In weekend a intrat chiar si in vizorul politiei pentru tulburarea linistii publice. Acesta este de acord sa discute cu oamenii si chiar face poze cu ei, chiar daca nu este Leo Messi.

"La inceput, cei din familie au fost cei care mi-au spus primii ca seman foarte mult cu Messi. Apoi, si prietenii au inceput sa-mi zica la fel. Acum, pot spune ca a trecut ceva timp de cand si eu am inceput sa cred in aceasta asemanare", a spus Reza, care a povestit si cum a ajuns cunoscut in toata lumea.

"In urma cu cinci luni de zile, la sugestia tatalui meu, am trimis o fotografie cu mine, in miez de noapte, pe adresa site-ului de sport Varzesh3. La ora 10:00 dimineata, cei de acolo m-au sunat si m-au invitat la biroul lor, unde am facut mai multe fotografii dar si videoclipuri", a mai spus Parastesh.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni