• PRO TV
  • Putini stiu cum arata sotia discreta a lui Ben Stiller. Poze rare cu cei doi la plaja

Putini stiu cum arata sotia discreta a lui Ben Stiller. Poze rare cu cei doi la plaja

Putini stiu cum arata sotia discreta a lui Ben Stiller. Poze rare cu cei doi la plaja

E unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood, cu o avere considerabila si un renume in cercurile cu pretentii din Cetatea Filmului. Cand iese de sub lumina reflectoarelor insa, e un barbat obisnuit, un familist convins si un sot devotat.

Ben Stiller a preferat pana acum sa fie discret in privinta vieti lui private. Cu toate ca a mai aparut pe covorul rosu al anumitor evenimente mondene impreuna cu sotia, nu multi i-au vazut pe cei doi intr-un cadru mai putin formal. Pana de curand, cand paparazzi i-au urmarit in vacanta si au surprins cateva cadre cu ei si copiii la plaja.

Potrivit DailyMail, Ben Stiller si sotia lui, actrita Christine Taylor, si-au petrecut vacanta pe insulele insorite din Hawaii, impreuna cu cei doi copii ai lor, Ella si Qunlin. Casatoriti de 12 ani, actorii au parut la fel de fericiti ca in prima zi si s-au confundat cu alte familii obisnuite aflate in concediu.

Ben si Christine au ales culori vii pentru articolele vestimentare imbracate in ziua linistita petrecuta la plaja si au programat pentru copiii lor cateva activitati amuzante, printre care si paddle-ul.

Vezi AICI imaginile surprinse de paparazzi cu ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni