• PRO TV
  • Are celulita si vergeturi, dar are curajul sa se pozeze in lenjerie intima. Mesajul ei pentru femeile din intreaga lume

Are celulita si vergeturi, dar are curajul sa se pozeze in lenjerie intima. Mesajul ei pentru femeile din intreaga lume

Are celulita si vergeturi, dar are curajul sa se pozeze in lenjerie intima. Mesajul ei pentru femeile din intreaga lume

Oamenii au din cand nevoie de sustinere, iar atunci cand nu o primesc din partea apropiatilor, trebuie sa gaseasca mereu o cale prin care sa isi reconfirme increderea in sine.

Acelasi lucru l-a facut si Monique Robinson, iar mesajul pe care l-a scris in descrierea imaginii este unul foarte puternic.

Monique a publicat o imagine cu ea pe Instagram in lenjerie intima si le-a aratat tuturor cum arata cu adevarat trupul ei: "Buna, numele meu este Monique si asa arata cu adevarat corpul unui model plus-size". 

Mesajul ei este urmatorul: chiar daca are celulita si vergeturi, tanara are foarte multa grija de felul in care arata, nu ii este deloc rusine cu trupul sau si vrea sa transmita ca a fi slab nu inseamna neaparat a fi si sanatos.

"Sunt mandra de mine si de felul in care am avut grija de sanatatea mea". 

Cel mai important mesaj al lui Monique este de fapt ca trebuie de cele mai multe ori sa iti asculti trupul, chiar daca tu crezi ca esti sanatos. Desi nici macar nu se apropie de dimensiunile ideale, tanara are multa incredere in sine si acelasi lucru vrea sa il transmita si femeilor din intreaga lume.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni