• PRO TV
  • Dupa Selena Gomez sau Shakira, Smiley e primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe aplicatia musical.ly

Dupa Selena Gomez sau Shakira, Smiley e primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe aplicatia musical.ly

Dupa Selena Gomez sau Shakira, Smiley e primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe aplicatia musical.ly

Smiley este primul artist din Romania care primeste din partea musical.ly, aplicatia-fenomen cu peste 200 de milioane de utilizatori in intreaga lume, cu cea mai mare comunitate video online acumulata in cel mai scurt timp, o campanie exclusiva pentru utilizatorii din Romania si intreaga Europa Centrala.

Astfel ca musical.ly, aplicatia care este numarul 1 in peste 25 de tari ale lumii, printre care SUA, Marea Britanie si Germania, l-a ales pe Smiley pentru campanie exclusiva dupa ce a mai facut campanii similare pentru Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj. 

Timp de trei zile, din 26 pana-n 28 mai, musical.ly va pune la dispozitia utilizatorilor sai hashtag-ul #DanceWithSmiley, va mentine un pasaj din piesa “Domnu’ Smiley” pe primul loc in recomandarile de piese din Romania si din toate tarile din Europa Centrala, va incuraja utilizatorii de musical.ly sa creeze video-uri pe piesa lui Smiley si va afisa bannere cu Smiley pe pagina principala a aplicatiei. 

"Este foarte cool aplicatia, toata lumea de la HaHaHa Production se distreaza cu ea. Am vazut campania pe care musical.ly a facut-o cu Bruno Mars si sunt bucuros ca facem si noi asta, cu piesa Domnu’ Smiley, sub hashtag-ul #DanceWithSmiley. Sper sa se distreze cat mai multa lume cu refrenul meu.", a declarat cu entuziasm Smiley, primul artist din Romania care are campanie exclusiva pe una dintre cele mai in voga aplicatii pentru adolescenti din intreaga lume, musical.ly.  

Campania #DanceWithSmiley de pe musical.ly este parte din proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale care va tine un an de zile. Marea petrecere prin care Smiley sarbatoreste 10 ani de cariera solo va fi pe 1 iunie, cand va sustine la Arenele Romane, un concert aniversar. Bilete pentru cei care vor sa-i fie alaturi de ziua lui se mai gasesc inca pe http://bilete.smiley.ro/


Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenti artisti, compozitori si producatori muzicali din Romania, cu o cariera de peste 10 ani. A inceput ca membru in trupa Simplu, iar in 2008 si-a continuat cariera solo. Piesele scrise si lansate de el au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicala din Romania: „In lipsa mea” - Cel mai bun cantec, „Plec pe Marte” - Cel mai bun album Dance, „Dream Girl” - Nr. 1 in clasamentele muzicale din Romania timp de 15 saptamani. 

Smiley este si fondatorul casei de productie HaHaHa Production, devenita in ultimii 6 ani unul dintre cele mai importante label-uri din Romania. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production.

Smiley este si prezentator al celui mai popular format de televiziune, „Romanii au talent” si unul dintre antrenorii emisiunii „Vocea Romaniei”, difuzata de ProTV.

Comunitatea lui Smiley aduna peste 3 milioane de fani pe Facebook, 750000 pe Instagram si 825 000 de followers pe Twitter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni