• PRO TV
  • Gangnam Style nu mai este cel mai vizionat video de pe Youtube! Piesa care l-a surclasat are o poveste emotionanta

Gangnam Style nu mai este cel mai vizionat video de pe Youtube! Piesa care l-a surclasat are o poveste emotionanta

Gangnam Style nu mai este cel mai vizionat video de pe Youtube! Piesa care l-a surclasat are o poveste emotionanta

Piesa "See you again" a lui Wiz Khalifa cu Charlie Puth a devenit de curand cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, reusind sa surclaseze controversata Gangnam Style. 

"See you again" reprezinta un omagiu adus actorului din Fast & Furious, Paul Walker, decedat in 2013 intr-un teribil accident de masina. In 2015 Wiz Khalifa a afirmat ca "Obiectivul meu principal a fost sa creez o melodie cu un mesaj in care sa se regaseasca toata lumea." 
 


Mesajul piesei este unul emotionant, despre pierderea unei persoane dragi, iar in videoclip apar secvente din filmele in care regretatul actor a jucat.

Inainte ca Gangnam Style sa atinga 2.1 miliarde de vizualizari, se credea ca acesta este numarul maxim pe care un videoclip il poate atinge, insa inginerii care lucreaza la cunoscutul site au fost nevoiti sa faca unele schimbari tehnice, intrucat numarul celor care accesau videoclipul era in continua crestere. 

Inainte ca Gangnam style sa devina locul 1 in topul celor mai vizualizate filmulete de pe Youtube in 2012, pozitia a fost ocupata de videoclipul piesei "Baby" a lui Justin Bieber cu Ludacris. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni