• PRO TV
  • Are doar 6 ani, dar e deja celebra in toata lumea. Sa fie ea cea mai frumoasa fetita din lume?

Are doar 6 ani, dar e deja celebra in toata lumea. Sa fie ea cea mai frumoasa fetita din lume?

Are doar 6 ani, dar e deja celebra in toata lumea. Sa fie ea cea mai frumoasa fetita din lume?

Anastasiya Knyazeva are doar 6 ani si toate sansele sa devina un model de succes. Micuta este posesoarea unor ochi albastri cum rar avem ocazia sa vedem si un chip de papusica. 

Originara din Rusia, micuta si-a inceput deja cariera in moda si este si o micuta vedeta in devenire. Fetita a reusit sa devina cunoscuta in anul 2015, atunci cand mama sa a decis sa ii faca un cont pe Instagram. 

Anna, mama micutei, este mandra de micuta minune a familiei. Anastasya nu este singur copil al familiei Knyazeva. Fetita mai are un fratior. 

In ciuda varstei fragede, Anastasiya se poate lauda cu numetoase sedinte foto de succes. Un chip ca al sau este greu de trecut cu vederea, asa ca nu este de mirare ca micuta face furori pe internet. 

Cariera ei este indrumata de catre mama sa, cea care ii si administreaza conturile de pe retelele de socializare, acolo unde cateva zeci de mii de oameni ii admira fotografiile. 

Credeai ca ai vazut deja cei mai frumosi copii din lume? Cu siguranta Anastasiya poate fi inclusa pe aceasta lista, alturi de Kristina Pimenova si Thylane Blondeau, doua tinere extrem de frumoase si celebre in lumea modei.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni