• PRO TV
  • Nicole Kidman, mandra de varsta pe care o are: "Nu incerc sa ascund nimic!"

Nicole Kidman, mandra de varsta pe care o are: "Nu incerc sa ascund nimic!"

Nicole Kidman, mandra de varsta pe care o are: "Nu incerc sa ascund nimic!"

Dupa ce a implinit varsta de 50 de ani in luna iunie, Nicole Kidman a fost tinta mai multor acuzatii conform carora ar fi apelat la operatii estetice pentru a se mentine in forma.

Dupa mai multe speculatii, actrita a marturisit intr-un interviu recent acordat pentru TV WEEK ca se simte in cea mai frumoasa perioada a carierei sale, iar cea mai mare pasiune a ei este familia. 

"Sunt fericita sa pot spune ca am 50 de ani. Nu e ceva ce vreau sa ascund", a declarat actrita cu privire la acuzatiile care i s-au adus.

In trecut vedeta a recunoscut ca a apelat la unele trucuri de frumusete, printre care si botoxul, insa a renuntat la el pentru ca nu isi mai putea misca fata.

"Am incercat o multime de lucruri, insa in afara de nutritie si sport , majoritatea nu fac o diferenta. Am incercat chiar si botoxul, insa am renuntat sa il folosesc, iar acum imi pot misca fruntea din nou." a declarat vedeta pentru TV WEEK.

Dupa ce a facut furori cu rolul din mini seria "Marile minciuni nevinovate", urmatorul proiect in care este implicata actrita este serialul "Top of The Lake" in care va juca rolul unei mame adoptive.

Sursa foto: Getty Images
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni