• PRO TV
  • Anamaria Prodan, cu flori in par si ie traditionala. Aparitia care impresioneaza de la prima vedere

Anamaria Prodan, cu flori in par si ie traditionala. Aparitia care impresioneaza de la prima vedere

Anamaria Prodan, cu flori in par si ie traditionala. Aparitia care impresioneaza de la prima vedere

Anamaria Prodan Reghecampf trece de la lumea fotbalului, dominata de barbati, la Gospodar fara pereche, un show in care punctul central este dorinta de a gasi dragostea adevarata. 

Anamaria Prodan Reghecampf este cea mai cunoscuta prezenta feminina din fotbalul romanesc, agent FIFA si a activat ca presedinte de club pentru trei echipe de fotbal din Romania. A absolvit Facultatea de Drept si are o familie mare - sotul, Laurentiu Reghecampf, si cei patru copii din familia Prodan-Reghecampf: Laurentiu Junior, Luca, Rebecca si Sarah, carora le dedica tot timpul liber, fiind o familista convinsa.

In aceasta toamna, vedeta are dificila misiune de a le fi alaturi gospodarilor si de a-i face pe acestia sa constientizeze ca in viata, pe langa munca, mai sunt si alte experiente care conteaza. 

In fiecare editie a reality-show-ului Gospodar fara pereche, Anamaria aduce in casele tuturor romanilor povestile gospodarilor burlaci si ale celor care viseaza sa le fie partenere, testandu-le dorinta si pasiunea de a-si descoperi jumatatea!

Pana la premiera reality-show-ului Gospodar fara pereche, Anamaria Prodan a participat la o sedinta foto cu tematica. Pentru promovarea emisiunii, vedeta a imbracat o iei traditionala si s-a fotografiat intr-un decor care ne duce cu gandul la gospodariile romanilor in mediul rural. 


Cu flori in par si un zambet larg pe chip, Anamaria Prodan a reusit sa impresioneze audienta. Nonconformista cum o stim, vedeta a ales sa accesorizeze tinuta purtata in timpul pictorialului foto, cu o pereche de pantofi clorati, cu tot ametitor de inalt. 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni