• PRO TV
  • Bruno Mars si-a impresionat fanii cu un gest emotionant. Ce a anuntat artistul la ultimul concert sustinut

Bruno Mars si-a impresionat fanii cu un gest emotionant. Ce a anuntat artistul la ultimul concert sustinut

Bruno Mars si-a impresionat fanii cu un gest emotionant. Ce a anuntat artistul la ultimul concert sustinut

Aflat in turneu cu trupa sa, Bruno Mars a sustinut zilele trecute un concert in Auburn Hills, Michigan, iar anuntul pe care l-a facut la finalul reprezentatiei a starnit ropote de aplauze din partea fanilor.

"In seara aceasta vreau sa donez un milion de dolari pentru fratii si surorile noastre din Flint, Michigan", a marturisit artistul.


Orasul american Flint se confrunta inca din 2014 cu criza apei potabile, cauzata de schimbarea sursei de apa in raul Flint. Din cauza tratamentelor insuficiente aplicate apei potabile, peste 100 000 de locuitori au fost expusi la niveluri ridicate de plumb in apa de baut. 

Dupa ce o serie de studii au dovedit faptul ca a avut loc o contaminare cu plumb a apei potabile, in ianuarie 2016 a fost declarata stare de urgenta, iar locuitorii au fost instruiti sa utilizeze numai apa imbuteliata pentru baut, gatit, spalat sau curatenie.

La inceputul anului 2017 calitatea apei potabile a revenit la normal, insa locuitorii au fost sfatuiti sa utilizeze in continuare apa imbuteliata, pana cand toate conductele din plumb vor fi inlocuite. Viata oamenilor va putea reveni la normal abia incepand cu 2020, cand se preconizeaza ca se vor finaliza lucrarile.

Conform mashable.com gestul artistului a starnit admiratia fanilor, iar locuiorii orasului i-au multumit prin intermediul unui comunicat de presa.

"Fundatia Comunitara a Orasului Flint este onorata sa accepte aceasta donatie.Stim ca getul lui Bruno Mars va schimba vietile familiilor din Flint. Suntem impresionati de gestul sau."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni