• PRO TV
  • Nu si-a tuns parul timp de 20 de ani, iar oamenii au poreclit-o Rapunzel. Cum arata femeia

Nu si-a tuns parul timp de 20 de ani, iar oamenii au poreclit-o Rapunzel. Cum arata femeia

Nu si-a tuns parul timp de 20 de ani, iar oamenii au poreclit-o Rapunzel. Cum arata femeia

Allia Nasyrova are 27 de ani si un par extrem de lung. Atunci cand refuzi sa iti tunzi parul timp de 20 de ani, te astepti ca oamenii sa te priveasca uimiti, iar unii dintre ei sa te compare cu personaje de poveste, precum Rapunzel sau Goldilocks.

Originara din Rusia, Aliia a devenit celenbra datorita cositelor sale care ne amintesc de celebrul personaj de poveste. 

In prezent, tanara locuieste in Letonia si a reusit sa se remarce pe internet datorita look-ului inedit pe care il are. Aliia povesteste ca podoaba sa capilara cantareste 2 kilograme, iar perierea ei, aproximativ o ora. Atunci cand vine vorba despre spalarea si uscarea parului, femeia spune ca aceasta activitate ii ocupa intreaga zi.

"Parul meu este destul de greu, cantareste aproape cat pisica noastra", a declarat Aliia conform Daily Mail. 


Sotul Aliiei, Ivan Balaban glumeste pe seama felului in care arata sotia sa si spune ca parul ei este aproape un membru al familiei, avand in vedere ca ocupa foarte mult spatiu. 

"Avand in vedere ca parul este mai lung decat inaltimea mea, se intampla sa mai calc pe el atunci cand sunt acasa. Nu ies niciodata din casa cu el desfacut", a mai adaugat Aliia. 

Este un adevarat spectacol sa privesti pe Aliia cu parul desfacut, iar fanii ei de pe Insgaram par sa fie de acord cu noi. Postarile ei strang numeroase aprecieri din partea celor care se declara fascinati de modul in care arata femeia. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni