• PRO TV
  • Scoala IAA sarbatoreste 10 ani de la lansare

Scoala IAA sarbatoreste 10 ani de la lansare

Scoala IAA sarbatoreste 10 ani de la lansare

In urma cu 10 ani, cativa oameni din industria de marketing si comunicare romaneasca simteau nevoia sa infiinteze o scoala pentru juniorii si mid-seniorii din industrie, care sa le completeze acestora studiile si experienta cu lucruri practice, reale, fundamentate. 

Vorbim despre Felix Tataru si Alexandra Olaru, care au venit cu ideea Scolii, pe care au adus-o la viata cu ajutorul lui Dan Petre (D&D Research), al Afroditei Blasius (Bridge Communication), al lui Victor Dobre (IAA) si al Cristinei Gheorghe (The Network).

“Sunt recunoscator Alexandrei Olaru, impreuna cu care am avut gandul de a fonda o scoala si bordului scolii IAA format din Cristina Gheorghe, Dan Petre, Victor Dobre si Afrodita Blasius care au dat viata acestui gand. Cu totii am fost inspirati de dorinta de a ridica standardele in industia de marketing si comunicare. Sunt bucuros ca Board-urile care au condus IAA Romania ulterior au continuat sa dezvolte aceasta scoala care devenit un model international cu care am reusit sa inspir si alti colegi din IAA Global” declara Felix Tataru, Presedinte Scola IAA, Presedinte IAA Global

De atunci, Scoala IAA s-a dezvoltat in patru module, care functioneaza ca niste mini-MBA-uri si a educat peste 400 de tineri profesionisti.

In prezent, in cadrul Scolii 26 de specialisti in publicitate, consultanta, research, brand, digital impartasesc experienta lor reala, practica tinerilor din agentii si de la client. Vorbim, spre exemplu, de Bogdan Nitu, Managing Director Webstyler care impreuna cu Andrei Lascut, fost brand manager Grolsh si in prezent Managing Director The Temple au pus bazele Modulului Digital, Vlad Popovici, la conducerea uneia dintre cele mai apreciate agentii de digital, Kubis Interactive, Dan Petre, Managing Partner D&D Research, Mihai Ghyka, Paul Markovits, Afrodita Blasius, Victor Dobre, Cristina Gheorghe – profesori titular de la primele editii ale Scolii IAA. Scoala include si profesori straini, de la Berlin School of Creative Leadership, University of St. Gallen si ESC Rennes Business School dar si altii, pe care ii puteti cunoaste aici. 

Pentru a vorbi mai masurabil, pana in prezent:

Modulul 1 – Fundamentals of Marketing & Communication – numara 15 editii | 248 absolventi

Modulul 2 – Strategic Marketing & Communication – numara 4 editii | 60 absolventi

Modulul 3 – Leadership in Marketing & Communication - 1 editie | 32 absolventi

Modulul 4 – Digital Marketing & Communication – numara 5 editii | 80 absolventi

Scoala IAA este cel mai complex program de pregatire profesionala destinat tuturor celor ce lucreaza in industria de marketing si comunicare. Scoala 4 programe de studiu, organizate ca mini-MBA-uri si gandite pe diferite niveluri de senioritate, despre care puteti afla mai multe pe site http://www.scoalaiaa.ro/ 

Anul acesta Scoala IAA implineste 10 ani de activitate, pe care ii sarbatoreste celebrandu-i pe fondatorii, studentii si profesorii care fac sau au facut parte din ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni