• PRO TV
  • "Arat mult mai bine decat Kim Kardashian!" Rusoiaca fenomen a pozat in bikini pentru a-si arata calitatile fizice unice

"Arat mult mai bine decat Kim Kardashian!" Rusoiaca fenomen a pozat in bikini pentru a-si arata calitatile fizice unice

"Arat mult mai bine decat Kim Kardashian!" Rusoiaca fenomen a pozat in bikini pentru a-si arata calitatile fizice unice

Are 6,7 milioane de fani datorita pozelor pe care le posteaza pe contul sau de Instagram. Adevarul este ca Anastasia Kvitko stie exact ce trebuie sa faca pentru a le mentine viu interesul celor care o admira pe retelele de socializare.

Formele ei sunt imposibil de trecut cu vederea: 96-63-107 fiind reteta succesului sau. Tanara in varsta de 22 de ani  i-a innebunit pe admiratorii sai cu ultimele fotografii, in costum de baie, pe care le-a postat pe contul sau de Instagram. 

"De pe ce planeta vii? Esti extraterestra!" , "Esti perfecta!" , "Super sexy" , "Fara cuvinte" sunt cateva dintre comentariile fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare.

Anastasia se lauda cu un corp unic, care i-a adus celebritatea. "Arat mult mai bine decat Kim Kardashian. Silueta mea este naturala si nu mi-am facut nicio interventie estetica la nivelul fetei. Castig tot mai multa popularitate in ultima vreme, asa ca in curand voi deveni mai celebra decat Kim Kradashian." se lauda recent modelul din Rusia care duce acum o viata de lux Statele Unite. 

Vezi aici imaginile!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni