• PRO TV
  • In urma cu mai putin de o luna a anutat ca divorteaza, iar acum surprinde cu imagini nud. Cum a pozat Fergie

In urma cu mai putin de o luna a anutat ca divorteaza, iar acum surprinde cu imagini nud. Cum a pozat Fergie

In urma cu mai putin de o luna a anutat ca divorteaza, iar acum surprinde cu imagini nud. Cum a pozat Fergie

In urma cu mai putin de o luna a anutat ca divorteaza dupa 8 ani de mariaj, iar acum surprinde cu imagini NUD. Dovada ca si-a revenit dupa despartirea de Josh Duhamel. Cum arata Fergie la 42 de ani. 

La inceputul lunii septembrie, presa de peste Ocean anunta despartie cuplului Fergie - Josh Duhamel. Vestea a venit dupa opt ani de mariaj. Cei doi au impreuna un baietel adorabil, Axl Jack, in varsta de patru ani. 

Fanii nu s-a asteptat la aceasta veste din partea vedetei lor preferate, cu atat mai mult cu cat cei doi au fost surprinsi impreuna in luna ianuarie, la cea de-a opta aniversare a casatoriei lor. 


La mai putin de o luna de la tristul anunt, Fergie a fost protagonista unui pictorial incendiar, semn ca si-a revenit dupa ruptura de actor. Cantareata a pozat nud pentru coperta albumului "Double Dutchess", un material discografic pe care fanii l-au asteptat cu nerabdare. 

In varsta de 42 de ani, Fergie arata senzational. Cu un abdomen tonifiat si nici urma de grasime pe corp, vedeta demonstreaza inca o data ca acolo unde exista determinare, totul este posibil. 

Fara urma de indoiala, imaginile dovedesc ca varsta este doar un numar, iar Fergie ramane o femeie voluptoasa, care stie sa isi puna in evidenta atuurile fizice. 




 

 

#YouAlreadyKnow ✂️✂️

A post shared by Fergie (@fergie) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni