• PRO TV
  • Echilibrul perfect intre elegant si sexy. Nicole Scherzinger intr-o rochie lunga si mulata

Echilibrul perfect intre elegant si sexy. Nicole Scherzinger intr-o rochie lunga si mulata

Echilibrul perfect intre elegant si sexy. Nicole Scherzinger intr-o rochie lunga si mulata

La 39 de ani, Nicole Scherzinger are un trup impecabil, care ar impresiona orice barbat. Aparent nu si pe producatorii noului Baywatch, care au refuzat-o pe artista la casting. Tot raul spre bine.

Nu este nici prima si cu siguranta nici ultima data cand Nicole Scherzinger ii lasa pe toti cu gura cascata, cu una dintre aparitiile sale publice.

Vedeta, care a dezvaluit ca in trecut a suferit de bulimie, arata acum asa cum si-a dorit intotdeauna. Are un bust imrpesionant, abdomen ferm, si picioare tonifiate, toate obtinute in urma unor antrenamente intense.

Surprinsa in timp ce parasea restaurantul Craig's, un celebru local din Los Angeles, Nicole a impresionat din nou cu silueta sa perfecta. Imbracata intr-o rochie lunga, neagra si mulata, vedeta a gasit echilibrul perfect intre elegant si sexy. 


 




Sursa FOTO: Splash News


Recent, numelei vedetei a fost asociat cu un "scandal de prostitutie". Kaya Jones, fosta membra a trupei Pussycat Dolls. Fosta cantareata sustine ca directorii din industria entertainment-ului le abuzau pe fete si le fortau sa intretina relatii sexuale cu diverse persoane. scrie The Telegraph. 

Kaya Jones a parasit trupa Pussycat Dolls in 2005. In 2003, in grup au intrat Nicole Scherzinger, Melody Thornton, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta si Kimberly Wyatt. Cele sase au format trupa care in 2005 lansa hit-ul „Don't Cha”, cu care au devenit celebre pe plan international.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni