• PRO TV
  • Ce se intampla intr-o relatie atunci cand ajungi sa te obisnuiesti cu partenerul de viata. "Crudul adevar", in imagini

Ce se intampla intr-o relatie atunci cand ajungi sa te obisnuiesti cu partenerul de viata. "Crudul adevar", in imagini

Ce se intampla intr-o relatie atunci cand ajungi sa te obisnuiesti cu partenerul de viata. "Crudul adevar", in imagini

Vine o vreme in viata fiecaruia dintre noi cand incepem sa visam la o relatie ideala. Ne imaginam cat de frumos ar fi sa ne impartim timpul cu cineva, sa facem lucruri frumoase in cuplu si sa strangem cat mai multe amintiri memorabile.

Cei care se afla deja intr-o relatie serioasa, care dureaza de cativa ani, stiu ca nimic nu se compara cu inceputurile unei povesti de dragoste. Intalnirile, micile surprize, primele experiente traite impreuna sunt greu de uitat. Din pacate, timpul nu mai poate fi dat inapoi, iar odata cu trecerea lui, intervine rutina. 

Un artist grafician din California a realizat o serie de ilustratii amuzante, care ilustreaza modul in care evolueaza o relatie de cuplu atunci cand partenerii ajung sa se obisnuiasca unul cu altul. 

Inspirata de relatia sa, Mary Park spune prin desene si replici amuzante povestea sa de iubire. Ilustratiile sunt de-a dreptul amuzante datorita onestitatii cu care sunt realizate. Putine cupluri ajung sa recunoasca ca intr-o relatie nu exista doar dragoste si miere, ci si situatii penibile.

 

The Dutch Oven

A post shared by M U R R Z (@murrzstudio) on 

.....groceries.... ????????????

A post shared by M U R R Z (@murrzstudio) on

Vezi mai multe imagini aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni