• PRO TV
  • Un experiment social a starnit controverse. Cum reactioneaza barbatii atunci cand vad pe strada o tanara singura

Un experiment social a starnit controverse. Cum reactioneaza barbatii atunci cand vad pe strada o tanara singura

Un experiment social a starnit controverse. Cum reactioneaza barbatii atunci cand vad pe strada o tanara singura

In ultimii ani, din ce in ce mai multi tineri au decis sa isi deschida canale de YouTube sau conturi de Facebook, pe care sa publice diferite experimente sociale.

In general, oamenii sunt curiosi sa vada cum reactioneaza semenii lor atunci cand sunt pusi in situatii "speciale". Acesta este motivul pentru care astfel de experimente sociale ajung virale in timp record si strang milioane de vizualizari. 

Jason Moments este un cont de Facebook pe care sunt publicate astfel de experimente sociale interesante, care ajung sa fie prelaute si distribuite de zeci de mii de internauti. 

Jason Ahmaripour, initiatorul acestor virale, a publicat recent un material video care surprinde reactiile barbatilor atunci cand intalnesc pe strada o tanara atragatoare, imbracata intr-o tinuta mulata. 

Timp de o ora, tanara s-a pozitionat pe trotuar si a butonat telefonul, in timp ce o multime de trecatori au trecut pe langa ea. Unii dintre ei s-au multumit doar sa priveasca insistent, in timp ce unii au lovit-o peste posterior, in semn de apreciere - spun ei :(. 

Chiar si barbatii angajati in trafic au decis sa reactioneze atunci cand au vazut-o pe tanara. Unii dintre ei si-au oprit masinile, in timp ce altii au admirat-o din mers. 

Din pacate, acest experiment social demonstreaza ca femeile singure sunt tinte sigure in fata barbatilor dornici sa isi exprime masculinitatea. 

Peste 8 milioane de afisari a strans acest material video, iar controversele nu au intarziat sa apara. In timp ce unii internauti sustin ca tanara era sumar imbraca si ii instiga pe trecatori cu tinuta ei, altii sunt de parere ca femeile merita sa fie tratate cu mai mult respecrt, indiferent de modul in care arata sau se imbraca.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni