• PRO TV
  • Selena Gomez are aparitii impecabile si sexy, dar in aceste imagini e greu de recunoscut. Cum a fost surprinsa

Selena Gomez are aparitii impecabile si sexy, dar in aceste imagini e greu de recunoscut. Cum a fost surprinsa

Selena Gomez are aparitii impecabile si sexy, dar in aceste imagini e greu de recunoscut. Cum a fost surprinsa

Nu mai e un secret faptul ca multe dintre vedetele de la Hollywood petrec ore bune in sala de antrenament sau urmeaza cursuri de Yoga. 

Selena Gomez este si ea o pasionata a sportului, motiv pentru care merge de cateva ori pe saptamana la sala. Silueta ei arata impecabil, semn ca efortul sustinut pe care il depune da rezultate foarte bune. 

Pentru a se relaxa dupa zilele lungi de filmare sau concerte, Selena Gomez prefera sa mearga la clase de Yoga. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in timp ce parasea un studio de Yoga din Los Anngeles. 

Cantareatea a fost greu de recunoscut in aceasta ipostaza. Imbracata sport si vizibil extenuata, Selena Gomez a incercat sa paraseasca discret locatia, insa fotografii au fost pe urmele ei. De cand se zvoneste ca s-a impacat cu Justin Bieber, paparazzi sunt pe pozitii, in speranta ca o vor surprinde alaturi de artistul canadian. 



 



Sursa FOTO: Splash News


Presa tabloida scrie ca relatia dintre Selena Gomez si The Weeknd s-a incheiat. Dupa 10 luni in care si-au incantat fanii cu aparitii elegante in public, se pare ca povestea lor de dragoste a ajuns la final. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni