• PRO TV
  • Maradona atinge un nou nivel de nebunie! I-a cerut judecatorului sa o bage la puscarie pe fiica sa. Motivul e incredibil

Maradona atinge un nou nivel de nebunie! I-a cerut judecatorului sa o bage la puscarie pe fiica sa. Motivul e incredibil

Maradona atinge un nou nivel de nebunie! I-a cerut judecatorului sa o bage la puscarie pe fiica sa. Motivul e incredibil

Maradona vrea sa o bage la inchisoare pe fiica sa.

Diego Armando Maradona este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din istorie, considerat de multi chiar cel mai bun, la concurenta doar cu brazilianul Pele. Maradona nu si-a facut prea multi prieteni in viata de fotbalist, si nici in cea de antrenor, iar lucrurile par sa intre pe aceeasi linie si in viata personala.

Maradona le-a cerut judecatorilor care se ocupa de dosarul in care isi acuza fosta sotie ca i-a furat 4 milioane de dolari sa o bage la inchisoare pe fiica sa, Giannina. Maradona isi acuza fiica de spalare de bani in acest caz si spune ca i-a cerut avocatului sa solicite inchisoare cu executare pentru fiica sa.

In replica, Giannina a spus ca nu stie ce l-a apucat pe tatal sau insa il iarta pentru declaratiile facute, asa cum l-a iertat si in alte randuri, pentru lucruri mult mai rele.

"Daca vor sa vorbeasca cu mine stiu unde sa ma gaseasca. L-am iertat pe tatal meu pentru ce a spus, asa cum l-am iertat si in alte ocazii, cand a facut lucruri mult mai grave", a spus femeia pe pagina sa de socializare.

Maradona este cunoscut pentru excesul de consum de alcool si droguri pe care il facea inca de pe vremea cand era fotbalist.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni