• PRO TV
  • Ce se intampla in ultimul sezon al serialului Game of Thrones! Dezvaluirea facuta de actrita care o joaca pe Sansa Stark

Ce se intampla in ultimul sezon al serialului Game of Thrones! Dezvaluirea facuta de actrita care o joaca pe Sansa Stark

Ce se intampla in ultimul sezon al serialului Game of Thrones! Dezvaluirea facuta de actrita care o joaca pe Sansa Stark

Ultimul sezon din Game of Thrones va debuta la finalul lui 2018, daca filmarile merg conform programului, altfel lansarea va avea loc in 2019.

Cea mai mare problema pentru HBO in acest moment este sa impiedice scurgerea de informatii despre finalul sezonului si implicit al serialului.

Una dintre actritele principale, Sophie Turner, cea care o interpreteaza pe Sansa Stark, a dat un interviu interesant pentru Hollywood Reporter, in care vorbeste despre finalul serialului, fara a da insa prea multe informatii.

"Pentru prima data, Sansa va fi foarte fericita si satisfacuta, dar in acelasi timp te intrebi ce va urma oare pentru ea. Personajul se simte putin pierdut pe final. Nu stiu ce o motiveaza, sa mentina Winterfall in siguranta? De altfel, de cand a aparut amenintarea, locul nu mai e acelasi.", spune aceasta.

Actrita a dezvaluit cum toti actorii au plans cand au citit finalul scenariului: "A fost o experienta interesanta de-a lungul anilor, cand am citit scenariul la final, si am vazut "finalul serialului", am inceput sa plangem toti"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni