• PRO TV
  • De ce ar trebui sa pui spuma de ras pe oglinda din baie si limonada in vasele cu flori

De ce ar trebui sa pui spuma de ras pe oglinda din baie si limonada in vasele cu flori

De ce ar trebui sa pui spuma de ras pe oglinda din baie si limonada in vasele cu flori

Pe internet circula o multime de trucuri pentru curatenie, gatit sau croitorie, insa doar cateva sunt cele care merita cu adevarat incercate.

Oamenii de stiinta au testat cele mai intalnite trucuri si au descoperit care sunt cele care funcioneaza cu adevarat. Iata lista lor:
 

1. Spuma de ras pentru oglinda din baie

Aplica spuma de ras pe o laveta curata si sterge oglinda din baie cu ea, pana la disparitia oricarei urme. Data viitoare cand vei face dus vei observa ca oglinda va ramane curata si mult mai putin aburita decat in mod normal. 

2. Otetul neutralizeaza mirosul de tigara

Pune doua linguri de otet intr-un vas si lasa-l peste noapte intr-o incapere cu fum de tigara. A doua zi vei observa ca mirosul aproape a disparut.

3.  Limonada in vasul pentru flori

Dupa ce au experimentat cu aspirina, ingrasamant pentru flori sau apa plata, cercetatorii au descoperit ca si limonada ajuta florile sa ramana mai mult timp inflorite. Se pare ca bautura are calitati antibacteriene, in timp ce zaharul hraneste planta.

4. Sapunul ajuta la deschiderea fermoarelor

Aplicarea sapunului pe fermoar il va face sa alunece mai usor. Chiar daca efectul nu dureaza mult, te poate ajuta in situatii de criza.

5. Fierul de calcat pentru petele de ceara de pe haine


Razuieste cat de bine poti ceara ramasa pe articolele de imbracaminte, aplica un servetel de bucatarie pe locul patat, iar apoi aplica fierul de calcat incins. Caldura degajata de fier va topi ceara, iar servetulul o va absorbi.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni