• PRO TV
  • Asa arata cel mai mic hotel din lume. Unde se afla si cat costa o noapte de cazare

Asa arata cel mai mic hotel din lume. Unde se afla si cat costa o noapte de cazare

Asa arata cel mai mic hotel din lume. Unde se afla si cat costa o noapte de cazare

De obicei, camerele mari ale unui hotel reprezinta un mare avantaj pentru turistii aflati in vacanta. Cu toate acestea, multi calatoresc mii de kilometri pentru a ajunge in Shoubak, Iordania, unde se pare ca exista cel mai mic hotel din lume

In realitate, acesta este un Volkswagen Beetle, proprietatea lui Mohammed Al-Malahim, un iordanian in varsta de 64 de ani. Barbatu si-a deschis afacerea in 2011, iar o noapte de cazare in "camera" neobisnuit de mica a masinii costa in jur de 75 de dolari.


Fixata pe cateva pietre care sa ii mentina stabilitatea, masina are un design unic, realizat chiar de proprietar. La exterior este pictata cu motive traditionale, iar la interior se regasesc asternuturi si perne cu broderii facute manual.

"Am vrut sa incep un proiect care sa isi gaseasca locul pe harta turistica. Hotelul are vedere catre una dintre cele mai frumoase regiuni din zona", a declarat barbatul pentru CNN.

Desi datele oficiale sustin ca cel mai mic hotel din lume se afla in Amberg, Germania, barbatul este foarte mandru de proprietatea lui, care a devenit cunoscuta in toata lumea datorita turistilor care i-au calcat pragul.

Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni