• PRO TV
  • Taylor Swift, gest emotionant pentru o fana insarcinata si fara casa 

Taylor Swift, gest emotionant pentru o fana insarcinata si fara casa 

Taylor Swift, gest emotionant pentru o fana insarcinata si fara casa 

Sarbatorile au venit mai repede anul acesta pentru fanii cantaretei Taylor Swift, cand si-au lansat noua aplicatie "The Swift Life", la inceputul lunii decembrie. Aplicatia este creata pentru a oferi acces fanilor pentru informatii exclusive, poze, filmulete si este o retea de socializare pentru acestia.

Una dintre fanele artistei, pe nume Stephanie, a folosit aplicatia pentru a-si impartasi povestea trista, iar Taylor a sustinut-o si i-a cumparat o casa. 

"M-am tot gandit daca sa imi public povestea sau nu. In sfarsit am decis sa va spun tuturor ce gest minunat a facut Taylor pentru mine. Ceea ce multi nu stiti este ca 8 luni de zile am ramas pe strazi si eram si gravida. Pe scurt, apartamentul nostru a fost condamnat din motive de sanatate si securitate si am pierdut totul. Din cauza stresului, in acest timp Matthew, sotul meu, si-a pierdut si locul de munca"

"Mama mea i-a spus povestea mea si a rugat-o sa ma faca sa ma simt speciala in timpul concertului pe care il sustinea in Manchester."

Dupa show, Talyor le-a luat pe cele doua in backstage si i-a zis :"Stephanie, ai fost in viata mea pentru mult timp si niciodata nu mi-ai cerut nimic. Ai fi putut sa imi spui ce se intampla cu tine, pentru ca te-as fi ajutat. Mama ta mi-a spus totul."

Dupa aceasta discutie emotionanta, Taylor s-a oferit sa ii cumpere o casa si tot ce are nevoie pentru copilul ei. Gestul a fost emotionant si arata ce fel de persoana este cu adevarat artista.

Taylor Swift in continuare ocupa locul 3 in topul celor mai bogate cantarete din lume. Artista a castigat in 2017, 44 de milioane de dolari. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni