• PRO TV
  • Neepilata, dar cu zambetul pe buze! Cum s-a afisat fiica Madonnei in prima zi a anului

Neepilata, dar cu zambetul pe buze! Cum s-a afisat fiica Madonnei in prima zi a anului

Neepilata, dar cu zambetul pe buze! Cum s-a afisat fiica Madonnei in prima zi a anului

Lourdes, fiica Madonnei in varsta de 21 de ani, a dat startul unei adevarate isterii pe internet in prima zi a anului.

Intr-o fotografie postata de Madonna pe Instagram, cele doua apar imbratisate, cu zambetul pe buze. Ceea ce atrage insa imediat atentia este axila neepilata a tinerei.

Se pare ca Lourdes a mostenit personalitatea lipsita de inhibitii a mamei sale si nu are nicio problema in a se exprima liber. Tanara prefera sa fie naturala si nu obisnuieste sa isi epileze parul de pe corp, iar acest lucru pare ca i-a deranjat pe multi dintre internauti.

Fotografia a strans peste 400 000 de aprecieri si zeci de mii de comentarii in timp record si a fost preluata de diverse publicatii din intreaga lume. Fotografia a starnit adevarate controverse intrei cei care s-au declarat total dezgustati de cele vazute si cei care sustin initiativa tinerei de a se exprima asa cum doreste.

Moda divelor neepilate este una cu istorie la Hollywood. In 1999 actrita Julia Roberts a aparut la premiera filmului "Nothing Hill" intr-o rochie rosie eleganta si cu axila neepilata. Si Madonna a pozat in 2014 cu par la subrat, incurajand libertatea artistica si de exprimare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni