• PRO TV
  • 5 obiceiuri nesanatoase la care trebuie sa renunti pentru o relatie sanatoasa

5 obiceiuri nesanatoase la care trebuie sa renunti pentru o relatie sanatoasa

5 obiceiuri nesanatoase la care trebuie sa renunti pentru o relatie sanatoasa

Odata cu trecerea timpului relatiile pot fi greu de intretinut, avand in vedere ritmul alert in care ne traim vietile, dar si tentatiile care apar la fiecare pas.

Chiar daca nu exista o "reteta" pentru cuplul perfect, multe dintre obiceiurile pe care ajungem sa le avem in relatii se pot dovedi daunatoare. Iata o lista cu lucrurile la care ar trebui sa renunti daca vrei sa relatia ta sa nu aiba de suferit:
 

1. Sa ii spui partenerului tau ca arata bine cand se imbraca intr-un anumit fel

Nu este nimic gresit in a-ti complimenta partenerul, insa ai grija modul in care o faci. Evita sa ii spui ca preferi o anumita culoare a parului sau o anumita tinuta pentru ca o sa se simta presat sa arate mereu intr-un anumit fel.

2. Sa il influentezi in legatura cu prietenii lui 

Sa incerci sa iti influentezi partenerul in legatura cu cine sa fie sau nu prieten este intotdeauna o idee neinspirata. Fiecare este liber sa aiba ce prieteni vrea, iar daca ai o problema cu unul dintre prietenii lui ar trebui sa aveti o discutie despre asta.

3. Sa iti controlezi partenerul pe toate retelele sociale

Increderea este unul dintre pilonii principali dintr-o relatie, iar urmaritul partenerului doar cu scopul de a-l prinde pe picior gresit este una dintre cele mai intalnite greseli facute in cuplurile din ziua de astazi.

4. Sa tii toate lucrurile care te deranjeaza pentru tine

Este normal sa existe lucruri care te deranjeaza la partenerul tau, insa cel mai important este sa comunicati. Sa pastrezi pentru tine toate lucrurile care te nelinistesc, in timp ce te prefaci ca totul este in regula este o greseala care va dauna relatiei voastre.

5. Sa renunti la timpul cu prietenii si familia ta doar pentru ca esti intr-o relatie

Unii oameni isi pierd identitatea atunci cand formeaza un cuplu. Trebuie sa ai propriile activitati si hobby-uri pentru o viata echilibrata si sa nu iti iei fericirea doar din relatia cu partenerul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni