• PRO TV
  • Dezvaluiri socante din lumea filmelor pentru adulti. De ce au murit 4 actrite cunoscute in ultimele luni!

Dezvaluiri socante din lumea filmelor pentru adulti. De ce au murit 4 actrite cunoscute in ultimele luni!

Dezvaluiri socante din lumea filmelor pentru adulti. De ce au murit 4 actrite cunoscute in ultimele luni!

4 actrite au murit in ultimele luni.

Lumea filmelor pentru adulti este una despre care se vorbeste foarte putin, lucrurile fiind "de fatada" de cele mai multe ori. Aceasta problema a dus la mai multe decese in ultimele luni iar lumea incepe sa isi indrepte atentia spre aceasta industrie.

Privite cu dispret de multe ori atunci cand se plang, actritele xxx duc o viata extrem de dura. Un psiholog a facut recent un studiu pe mai multe actrite de filme pentru adulti iar rezultatul este socant.

Peste 90% dintre ele vor sa se lase de aceasta meserie dar nu pot sa faca asta din cauza ca nu au variante de a se angaja in alta parte, fiind singura modalitate prin care se pot sustine. Mai mult, peste 70% dintre actrite sufera de sindrom post-traumatic, procentul fiind la fel de mare ca in cazul militarilor veniti din razboi.

Cifrele sunt absolut socante insa explica cele 4 morti din ultimele luni. O actrita s-a spanzurat, una a facut supradoza de droguri, alta a murit inexplicabil in somn iar ultima dintre ele a murit de asemenea dupa ce s-a sinucis, insa metoda nu a fost dezvaluita.

Problema cu industria filmelor pentru adulti este ca femeile sunt tratate foarte rau, fiind considerate niste ambalaje care sunt folosite la filmari. "De multe ori filmeaza cate 5-6 ora la o scena cu mai multi barbati, lucru ce este groaznic, insa trebuie sa arata ca ii place ceea ce face. Unele actrite nici nu mai pot sa mearga dupa anumite zile de filmari insa a doua zi trebuie sa o ia de la capat", spune psihologul care a facut studiul.

Acesta spune ca femeile ar trebui sa beneficieze de consiliere psihologica de specialitate si ar trebui sa aiba conditii de munca mai bune, insa lucrurile nu par sa se schimbe avand in vedere ca marile companii folosesc mereu actrite noi, fara pretentii, pe care le folosesc fara regrete.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni