• PRO TV
  • Un cal a fost atacat brutal de un tigru si un leu in timpul unei repetitii de la circ

Un cal a fost atacat brutal de un tigru si un leu in timpul unei repetitii de la circ

Un cal a fost atacat brutal de un tigru si un leu in timpul unei repetitii de la circ

Peste tot in lume, oamenii sunt socati despre realitatea devastatoare in privinta animalelor abuzate. 

Circul a fost mereu o forma de divertisment, dar au scazut foarte mult in popularitate, in momentul in care oamenii au devenit nervosi in ceea ce priveste cruzimea fata de animale. Multe tari au interzis animalele in circuri. 

Imagini socante au surprins cu un leu si un trigu care au atacat un cal in timpul unei repetitii la circ. 

Incidentul a avut loc in Cangzhou City, in China in timpul unei repetitii. Dresorii au incercat sa desprinda tigrul si leul care s-au repezit la cal. 

In loc sa coopereze, asa cum era normal, imaginile socante arata cum leul a atacat cu cruzime calul. In timpul atacului, leul a fost lovit in mod repetat cu un bici, dresorii incercand sa salveze calul. 

"Animalele nu au cooperat prea bine. Calul a lovit leul care a inceput sa riposteze.", a explicat un reprezentant al circului. 

Situatia a luat o intorsatura rea cand tigrul a inceput sa atace si el calul, muscandu-l de picioare. Dupa biciuri repetate, tigrul si leul au fos indepartati de langa cal. In mod miraculos a supravietuit, avand cateva rani minore. 

Cea mai socanta parte a incidentului a fost ca reprezentantul circului s-a exprimat ca aceasta situatie fiind "normala". Show-ul a continuat asa cum a fost planuit si nu au fost luate masuri pentru cele intamplate. 

"Leii si tigrii sunt animale salbatice. Sunt diferiti de cai. Poti vedea din documentare ca ele mananca vaci. Este absolut normal.", a adaugat omul. 

Ofiterul PETA din Asia a spus:"este doar o problema de timp pana cand animalele captive isi vor ataca dresorii."

"Felinele de dimensiuni mari sufera de probleme mentale si fizice in fiecare zi, atunci cand sunt captive in circ. Cand nu performeaza, ele sunt tinute in custi murdare si mici, fiind batute si obligate sa performeze.", a adaugat ofiterul.

Vezi imaginile socante ale incidentului mai jos. 




Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni