• PRO TV
  • Transformare radicala. Cum arata inainte "Khal Drogo" din Game of Thrones

Transformare radicala. Cum arata inainte "Khal Drogo" din Game of Thrones

Transformare radicala. Cum arata inainte "Khal Drogo" din Game of Thrones

Toata lumea are poze vechi rusinoase pe care isi doresc sa nu le mai aduca la lumina. Poate o tunsoare gresita sau kilogramele in plus te-au facut sa vrei sa nu mai vezi acele poze. 

Insa, "pozele rusinoase" ale actorului din Justice League, Jason Momoa, sunt absolut superbe. 

Momoa, in varsta de 38 de ani, a devenit faimos in momentul in care a jucat in Game of Thrones, interpretand personajul lui Khal Drogo. Avand in vedere ca el era cunoscut ca fiind dur si brutal, cu parul lung, avand o atitudine de luptator si bestie, este greu de imaginat ca fiind un barbat dragutel si firav. 

Momoa lucra intr-un magazin de surf in momentul in care a fost descoperit. El a fost luat pentru un rol in Baywatch Hawaii, o emisiune cu baieti draguti, tiparul unor modele. 

Fanii au cautat fotografiile actorului din trecut, pe care le facuse intre 1999 si 2001, iar oamenii au innebunit in momentul in care l-au vazut cum arata. "Odata frumos, mereu frumos."

Transformarea ese incredibila, iar Momoa este de nerecunoscut. Pozele sale vechi nu sunt atat de rusioane, deoarece arata superb. Cine ar fi crezut ca un barbat atat de puternic si masculin ar fi putut arata vreodata asa. 

Odata cu varsta, actorul a devenit din ce in ce mai masculin, avand un corp de gladiator, cantarind 100 de kg...de muschi. 

Iata cum arata barbtul in tinerete, inainte sa devina unul dintre cei mai masculini barbati din lume. 


Sursa: Viral Thread


Sursa: Viral Thread


Sursa: Viral Thread


Sursa: Viral Thread

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni