• PRO TV
  • A aparut intr-un pictorial, iar fotografiile i-au fost editate in Photoshop. Gestul ei a cucerit internetul

A aparut intr-un pictorial, iar fotografiile i-au fost editate in Photoshop. Gestul ei a cucerit internetul

A aparut intr-un pictorial, iar fotografiile i-au fost editate in Photoshop. Gestul ei a cucerit internetul

In ultima perioada, un nou curent a prins contur in industria modei. Din ce in ce mai multe modele plus-size incurajeaza tinere din intreaga lume sa isi accepte defectele si sa isi iubeasca corpul exact asa cum este el.

Datorita acestei atitudini, marile companii din industria modei sunt nevoite sa se alinieze curentului si sa evite editarea excesiva a fotografiilor utilizate in campaniile publicetare. 

Modelul La'Tecia Thomas se numara si ea printre femeile care isi doresc sa promoveze autenticitatea si frumusetea naturala. Tanara a descoperit recent ca o fotografie cu ea a fost retusata in Photoshop. In imaginea cu pricina, formele La'Teciei au fost vizibil modificate: zonele cu celulita au disparut ca prin minune, la fel si colaceii din zona abdominala. 

Din dorinta de a transmite un mesaj, tanara a publicat pe contul sau de Instagram un colaj alcatuit din imaginea retusata si o fotografie care nu a suferit nicio modificare. Postarea a fost insotita de mesajul: "nu te compara niciodata cu nimeni". Initiativa ei a fost apreciata de o multime de tinere din intreaga lume. 


 

What you see online or in the media isn’t always the complete truth. This is not about putting anyone on blast but moreso a reminder to not compare yourself to anyone else. In this instance I can’t even compare myself to myself. These photos were shot around the same time; one obviously retouched and the other not. - When I look at the left images I’m like damn can I please look like that and its Fk$!n ME!?! If I can’t be that person on the left (which is absurd because it’s me) then I can only imagine the effect this has on women. I think my big arms, my cellulite, my back rolls, the dimples on my butt look fine in the natural shot. I can’t always have control of what other people do to my images but on my page I’m always going to keep it 100 with you. I think both images are beautiful but be realistic with yourself, you don’t need to look a certain way to be appreciated and know that you’re worthy.

A post shared by La'Tecia (@lateciat) on


In varsta de 26 de ani, modelul de origine australiana spune ca defectele sale fizice "arata foarte bine" fara interventia unui editor foto. Tanara a mai spus ca a decis sa nu mai fie atat de stricta in privinta dietelor.

Conform VT.co, La'Tecia prefera acum o abordare ceva mai relaxata: desi face sport cu regularitate, nu isi mai face griji in privinta numarului aratat de cantar.  
 

I need a vacay ???? pronto

A post shared by La'Tecia (@lateciat) on


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni