• PRO TV
  • "Ploaie de pasari moarte" intr-un oras din Statele Unite ale Americii. Oamenii cred ca este vina extraterestrilor

"Ploaie de pasari moarte" intr-un oras din Statele Unite ale Americii. Oamenii cred ca este vina extraterestrilor

"Ploaie de pasari moarte" intr-un oras din Statele Unite ale Americii. Oamenii cred ca este vina extraterestrilor

Un material video surprins in orasul Utah, din Statele Unite ale Americii, a starnit un val de reactii in randul populatiei americane. Oamenii au fost atat de speriati de ceea ce au vazut, incat au dat vina pe extraterestri pentru intregul fenomen. 

Locuitorii unui cartier dintr-un orasel din Utah au avut parte de un peisaj nu tocmai placut. Acestia au descoperit ca aleile si strazile s-au umplut de grauri cazuti din cer. Multe dintre pasari erau moarte, iar cele care inca mai respirau au primit ajutor din partea localnicilor. 

Speriati de ceea ce se intampla, oamenii au incercat sa gaseasca tot felul de explicatii. Acestia au luat in calcul posibile influente extraterestre, dar si o posibila testare de dispozitive secrete, apartinand armatei americane. 

"Eram in masina cand am vazut ca pasarile pica din cer", spune Lacey Brown, o localnica. 

In timp ce parerile localnicilor sunt impartite, nici politia nu are o versiune mai putin ciudata. Chad Carpenter, sergen a politiei din Draper, este de parere ca pasarile au zburat in stol la nivelul solului si s-au lovit de un camion, iar impactul le-a fost fatal. 

17 dintre pasarile gasite pe strada au fost tratate de doctori veterinari si au supravietuit. Pe masura ce isi vor reveni, vor fi eliberate in natura. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni