• PRO TV
  • Logan Paul, un nou vlog care a starnit controverse pe internet

Logan Paul, un nou vlog care a starnit controverse pe internet

Logan Paul, un nou vlog care a starnit controverse pe internet

Logan Paul s-a intors la vlogging si inca recurge la modalitatile lui de "click-bait". De data aceasta, insa, nu mai recurge la expunerea problemelor mintale ale oamenilor, ci ale animalelor. 

Dupa scandul controversat cu vlog-ul despre sinucidere, Youtube i-au oferit drept pedeapsa lui Logan, eliminarea de la Goggle Preffered Ads. De asemenea, i-au anulat filmul Youtube Red, "The Thinning: New World Order, care era continuarea filmului sau din 2016, "The Thinning".

Dupa furtuna creata pe retelele de socializare, Logan a mers mai departe, incercand sa se puna intr-o lumina mai buna. A dat un interviu pentru ABC, in care a marturisit ca a trecut prin experiente grele. 

El s-a numit "un baiat bun care a luat o decizie gresita" si a detaliat amenintarile cu moartea pe care le-a primit dupa ce a postat vlog-ul cu sinuciderea. 

Zile mai tarziu, el a fost acuzat ca a postat un nou filmulet in care el si prietenii lui vor sa scape de un sobolan mort pe care l-au gasit afara. Cei de le PETA au contactat Youtube-ul sa stearga acest filmulet de pe platforma. 

 

hey im back wut year is it

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Vice presedintele PETA US, Lisa Lange a declarat pentru UNILAD:"Cate sanse ii se dau lui Logan Paul? PETA a gasit acest filmulet ca fiind necorespunzator. Acest continut nu isi are loc pe Youtube sau in alte locuri, deoarece poate creste cruzimea oamenilor fata de animale."

Cu siguranta, Logan nu si-a invatat inca lectia si inca se confrunta cu multe controverse si critici din cauza vlogg-urilor lui. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni