• PRO TV
  • Cazul emotionant al unui cuplu care si-a vandut toate bunurile pentru a-si cumpara o barca cu care sa calatoreasca

Cazul emotionant al unui cuplu care si-a vandut toate bunurile pentru a-si cumpara o barca cu care sa calatoreasca

Cazul emotionant al unui cuplu care si-a vandut toate bunurile pentru a-si cumpara o barca cu care sa calatoreasca

Viata in lumea moderna este mai rapida decat a fost vreodata. Oamenii lucreaza mai mult timp, au multe facturi de platit si le este greu sa se opreasca din hobby-ul lor zilnic si anume, smartphone-urile. 

Acum ca suntem atat de bine conectati, raman putini oameni care traiesc o viata cu adevarat aventuroasa. Societatea ne-a conditionat sa credem ca avem nevoie de capcanele modernitatii pentru a fi persoane fericite si de succes. 

Dar nu a fost cazul pentru Tanner Broadwell si Nikki Walsh. Dupa intalnirea din Philadelpia cu cativa ani in urma, cei doi au intrat intr-o relatie serioasa si s-au mutat impreuna in Colorado. 


Sursa: Viral Thread

In timp ce traiau in Colorado, cuplul tanar a decis ca doreau o schimbare, asa ca au hotarat sa isi cumpere o barca si sa calatoreasca in toata lumea cu ea. De fapt, in ceea ce ii priveste, cei doi aveau de gand sa isi petreasca restul vietii pe mare. 

Pentru a-si indeplini visul, cei doi au cumparat o barca in valoare de 5000 de dolari. Cu planuri atat de mari, au cheltuit inca 5000 de dolari pentru a transforma barca in casa lor perfecta. Este ceva obsinuit ca barcile sa fie numite de propietarii lor "case plutitoare". 


Sursa: Viral Thread

In cele din urma, cuplul a fost gata sa isi inceapa o noua viata si au plecat in calatoria vietii. In afara de toate bunurile lor, ei si-au adus si catelul, Remy, pentru a lua parte la aventura. Prima etapa a calatoriei lor a implicat calatoria de-a lungul coastei Golfului Alabama din Panama City. 

Dupa renuntarea la viata lor in Colorado pentru o existenta pe mare, si-au scufundat barca la doar doua zile dupa ce si-au inceput aventura vietii:"Am vandut tot ce aveam si am pierdut totul in doar 20 de minute."


Sursa: Viral Thread

Dezastrul i-a lovit atunci barca lor s-a lovit de o piatra foarte mare aflata in apa si s-a scufundat mai apoi. Cuplul si cainele lor au trebuit sa isi abandoneze "casa plutitoare". Au avut timp doar sa isi ia o suma mica de bani si cardurile de securitate sociala. Pe masura ce barca s-a scufundat, Walsh a sunat la Sea Tow pentru ajutor si a relatat situatia neplacuta care li s-a intamplat:"Stiu ca am sunat precum o persoana nebuna pentru ei. Au spus ca vor fi acolo in 40 de minute. M-am gandit ca este prea mult timp sa petrec aici. Stateam acolo cu uimire, doarece tocmai ce pierdusem ce aveam. Imi vedeam lucrurile plutind si nu puteam ajunge la ele. Cum am putut sa ajung intr-un hotel si sa nu mai am nimic?" 


Sursa: Viral Thread

Din nefericire, ii va costa in jur de 10.000 de dolari sa recupereze barca. Pentru a face lucrurile si mai groaznice, au pornit la drum si fara asigurare, astfel ramanand cu doar 90 de dolari. Cu toate acestea, ei nu sunt complet lipsiti de bani, mai ales ca familia si prietenii lor i-au ajutut dupa producerea nefericitului incident. 

Dupa ce au pierdut atat de repede totul, majoritatea oamenilor ar putea presupune ca cei doi vor renunta rapid la visul lor, dar realitatea este altfel, deoarece ei nu se vor lasa pana nu isi vor indeplini telurile.


Sursa: Viral Thread

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni