• PRO TV
  • Le-a dovedit tuturor ca orice este posibil si a devenit dansatoare profesionista la bara

Le-a dovedit tuturor ca orice este posibil si a devenit dansatoare profesionista la bara

Le-a dovedit tuturor ca orice este posibil si a devenit dansatoare profesionista la bara

Pana nu demult dansul la bara era considerat o activitate indecenta, iar femeile care il practicau se confruntau cu critici dure din partea celor cu o gandire conservatoare.

Cu toate acestea, in ultimii ani acest sport a inceput sa fie din ce in ce mai apreciat si practicat, intrucat reuseste sa lucreze toate grupele de muschi, iar momentele artistice sunt de-a dreptul impresionante.

Una dintre tinerele care a reusit sa faca performanta in acest sport este Erin Clark, o tanara in varsta de 36 de ani din Canada. Femeia a reusit sa devina campioana nationala la dansul la bara, in ciuda deficientelor fizice de care sufera.

Erin este tintuita intr-un scaun cu rotile din cauza unei leziuni pe care a suferit-o la coloana vertebrala, insa acest lucru nu a oprit-o sa faca performanta si sa devina un exemplu demn de urmat.

"Dintotdeauna am avut incredere in mine si nu mi-e rusine cu corpul meu. Dansul la bara a ajuns sa reprezinte o parte din mine si iubesc sa particip la competitii si sa castig. Exista multi sportivi cu dizabilitati care fac performanta", a marturisit tanara pentru http://www.viralthread.com.

Sursa foto: www.viralthread.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni